top of page

HAKKIMIZDA

1961 yılında kurulan Sütçüoğulları, titizliği ve yenilik anlayışı çerçevesinde şekillenmiştir. Tüm Tatlılarımızın geleneksel yapısından taviz vermeden, geçmişten gelen bu lezzetleri kalite ve hizmet anlayışı içerisinde ilk günkü heyecan ve coşku ile Sütçüoğulları olarak bugünlere taşıdık.

ÜRETİM

Ürünlerinde insan sağlığını olumsuz etkileyebilecek hiçbir katkı maddesi kullanılmamakta, personel ve üretim alanı hijyeni konusunda titizlik gösterilmektedir. Sütçüoğulları, 3 şubeye ve 3 üretim tesisine sahip, hijyen koşulları altında kendi bünyesinde üretimini yapmaktadır.

KALİTE

Sütçüoğulları; hammadde seçiminden tüketiciye ulaşana dek her aşamada kontrolü elden bırakmadan yaklaşık +30 kişilik ekibi ile büyük bir itinayla üretim yapmaktadır.

Ham maddelerin  doğallığından, özenle seçilmesine ve taze olarak saklanmasına özen göstermektedir. Maharetli ustalarının ellerinden çıkan ürünler kazanlarda pişirilmekte ve doğal yan ürünlerle tatlandırılmaktadır. Lezzet ve kalite açısından Sütçüoğulları standartlarına ulaştığı belirlenen ürünler tüketiciyle buluşturulmaktadır.

Kalite yönetimini kendine felsefe edinmiş olan Sütçüoğulları her aşamada prensiplerinden taviz vermeden çalışmalarını sürdürmektedir. Kaliteli ürünler sunmakta etken olan kalifiye personel, kaliteli malzeme ve uygun üretim ortamını bir araya getirmiştir ve her geçen gün ürün yelpazesini zenginleştirmektedir.
Üretim için kullanılan bütün malzeme ve hammaddeyi denetimden geçirerek kullanıma sunmaktadır.

bottom of page